Cappuccino apparaten

De laatste tijd wordt er steeds meer en meer koffie gedronken met opgeklopte melk. Hierbij zijn er twee varianten namelijk de Latte Macchiato en de cappuccino. En speciaal voor deze laatste varianten zijn diverse apparaten ontwikkelt die een heerlijke cappuccino voor jou maken met een druk op de knop. Deze apparaten kunnen zowel thuis gebruik worden als op het kantoor waarbij iedereen geniet van een heerlijk kopje cappuccino. Maar naast de cappuccino kun je ook gewone koffie, espresso en verschillende andere soorten koffie met deze machine klaar maken.

Wat is cappuccino?

Cappuccino bestaat uit diverse delen die samen zorgen voor een heerlijke kop koffie. De basis is een espresso die wordt aangevuld met een derde warme melk en een derde opgeklopte melk. Het is ook mogelijk om een cappuccino te maken met een gewoon koffie apparaat hierbij dien je dan zelf het melk-schuim te maken. Het makkelijk aan de cappuccino apparaten is dat deze dat juist voor jou doen. Zo kan je snel en eenvoudig genieten van heerlijk melk-schuim.

Half- of vol-automatisch?

Binnen de cappuccino apparaten wordt er onderscheid gemaakt tussen de half-automatische en de vol-automatische machines. Het verschil hier tussen is dat het vol-automatische apparaten zelf de koffiebonen maalt waarbij je beschikt over echte verse koffie. Bij de half-automatische dien jezelf de gemalen koffiebonen per kop in de filter te doen. Het kost meer tijd en vergt meer aandacht maar de echte barista zeggen dat deze apparaten de beste koffie maken. Ben jij opzoek naar een cappuccino apparaat van een kwaliteits merk? Bekijk dan eens alle varianten in onze shop.

 

Gebak voor bij de koffie
Wereldkoffie
Koffie Unie