Koffie Unie

Koffie Unie is een groothandel en importeur van premium koffie voor de zakelijke markt. Als je op zoek bent naar koffie voor je klanten of op werk dan is Koffie Unie je hierbij van dienst. De mogelijkheden bij Koffie Unie zijn haast oneindig, ook wanneer je een winkel of webwinkel hebt (of wilt) dan kun je via Koffie Unie goedkoop je koffie inkopen. Op de website KoffieUnie.nl wordt iedere mogelijkheid helder en duidelijk uitgelegd, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Groothandel met een unieke dienstverlening

Bij deze groothandel heb je geen contract nodig maar ben je evengoed verzekerd van een snelle levering en een totaal assortiment koffie. Het aanbod is scherp geprijsd en het enige dat je nodig hebt is een account. Uniek aan Koffie Unie is dat de groothandel je zelfs helpt bij het opzetten van je eigen webshop als je dit wilt. Daarnaast werkt Koffie Unie middels dropshipping, dit wil zeggen dat je de voorraad koffie niet zelf hoeft te beheren.

Assortiment koffie

Naast alle diensten die Koffie Unie aanbiedt heeft het bedrijf een uitgebreid assortiment koffie. In het online assortiment vindt je gemalen koffie, koffiebonen, koffiecapsules, koffiepads en oploskoffie. Enkele merken uit het aanbod zijn Dallmayr, Dolce Gusto, Illy, Kimbo, Melitta, Nescafé en Segafredo, maar het aanbod is nog veel groter! Bekijk zelf het aanbod op KoffieUnie.nl.

Wanneer Koffie Unie?

Als je een eigen fysieke winkel hebt kun je bij Koffie Unie terecht om je koffie te bestellen. Ook webshops kunnen gebruik maken van de diensten van Koffie Unie, bijvoorbeeld om het assortiment uit te breiden of een goedkopere inkoopsprijs te krijgen. Heb je nog niks van dit alles maar wil je hier wel graag mee beginnen? Dan is Koffie Unie een goede plaats om te beginnen. Koffie Unie regelt je webshop, maar wel volgens jouw wensen. Een unieke groothandel, dat is Koffie Unie!

Illy
Begin de dag met een koffie ontbijt
Liberia bonen