Koffiepadapparaten

Wanneer je koffie wilt zetten met een koffiepad apparaat maak je gebruik van pads. Een koffiepad is een bepaalde hoeveelheid koffie die verpakt is in gesloten filterpapier. Meestal zijn dit kleine, ronde filters. Deze pad leg je in het koffiepad apparaat, waarna er warm water door de pad geperst wordt. Een koffiepad is meestal goed voor één of twee koppen koffie.

Philips Senseo

Een van de meest bekende koffiepad machines op dit moment is de Philips Senseo. Dankzij de Senseo apparaten van Philips kun je snel en gemakkelijk genieten van een heerlijk kopje koffie!

Pas jouw Senseo aan op het interieur

Een senseo apparaat wordt gekenmerkt door zijn gebruiksgemak, eenvoud en design. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, heeft een strak design en is in veel kleuren te verkrijgen, waardoor je het gemakkelijk aan kunt passen aan jouw interieur.
Een Senseo apparaat is gemakkelijk te reinigen, doordat het bestaat uit een aantal losse onderdelen. Hierdoor blijft de koffie van goede kwaliteit en gaat het apparaat langer mee!

Senseo pads

Senseo heeft verschillende smaken koffiepads. Er wordt onderscheid gemaakt in vier categorieën, namelijk Originals Varianten, Intense Variante, Cappuccino Varianten en Cities Varianten. Ben jij benieuwt naar deze varianten? Dan bestel snel jouw favoriete koffie op Beste Bonen!

 

Koffie Unie
Mygreencoffee
Pistonmachines