Krups Dolce Gusto

Hou jij van design en daarnaast ook nog van heerlijke koffie? Dan is de keuze voor een Krups Dolce Gusto koffieapparaat snel gemaakt. Het merk Dolce Gusto biedt een groot assortiment aan diverse machines aan, zo is het voor iedere koffieliefhebber mogelijk om een genieten van een heerlijke bakje zwarte troost uit een Dolce Gusto. Hieronder zetten wij de diverse mogelijkheden van Dolce Gusto op een rij voor jou.

Kies jouw koffiesmaak

De populaire apparaten van Dolce Gusto worden niet gevuld met koffiebonen maar met koffi capsules die verkrijgbaar zijn in vele verschillende varianten. Geef jij de voorkeur aan Caffe Crema Grande, Mocha, Nesquik of toch Latte Macchiato Vanilla? Met een Dolce Gusto drinkt iedereen het kopje koffie wat bij hem of haar past. De design apparaten beschikken over kleine afmetingen waardoor ze gemakkelijk in de keuken gezet kunnen worden. En met deze machine kun jij ook genieten van heerlijke frappe, cappuccino en chocomel die het apparaat voor jou klaar maakt met een druk op de knop.

De diverse varianten

In de collectie van Dolce Gusto zitten een vijftal varianten namelijk de Piccolo, Circolo handmatig, Circolo automatisch, Melody 3 en Genio. Daarnaast zijn deze apparaten van Dolce Gusto goed betaalbaar ten opzichten van de bonenmachines en zal de smaak van de koffie er niet minder om zijn. Echter zijn de capsules die in de machine moeten wel redelijk aan de prijs. Ben jij benieuwd of een Dolce Gusto bij jou past? Kijk dan online naar de diverse varianten in onze shop en maak je keuze.

Begin de dag met een koffie ontbijt
Halfautomaten
Koffie Unie